Nje jave ne Mauritius

Posted By : Niku/ 417

Pushime 1 jave ne Mauritius – Ne ishullin e parajses

Duke filluar nga 1,890 EUR per person.

Ne cmim perfshihet fluturimin me 1 tranzit si dhe akomodimin ne hotel Villas Mon Plaisir (HB) ne Pointe Aux Piments, Mauritius, transferta Aeroport РHotel РAeroport, taksat si dhe viza per Mauritius.