Udhetim ne Grup ne Amsterdam – (Mars 2017)

Posted By : Niku/ 402

Udhetim ne Amsterdam – 599 EUR personi 3 nete/4 dite

Itinerari

Dita 1

Dita e pare Takimi dhe prezantimi me guiden tone ne aeroportin e Rinasit dhe fluturimi per ne Amsterdam nepermjet Beogradit. Mberritja paradite dhe pritja nga partneret tane. Ne shoqerine e guides do te zhvillojme viziten panoramike te Amsterdamit Amsterdami eshte ndertuar mbi 100 ishuj te vegjel qe lidhen mes tyre nga ura te shumta. Qyteti ka nje nga qendrat me te medha historike ne Evrope, me rreth 7000 ndertesa historike te regjistruara. Stili i rrugeve ka mbetur i pandryshuar qe prej shekullit te 19-te. Qendra e qytetit perbehet nga 90 ishuj te lidhur nga 400 ura. Qendra e Vjeter (Old Center) daton qe nga mesjeta. Nje nga shembujt me karakteristik te arkitektures hollandeze eshte Canal Ring (Unaza e Kanaleve), te ndertuara ne shekullin e 17-te. Gjate turit do te kalojme permes atraksioneve kryesore te qytetit : si sheshi Dam, Pallati Mbreteror, parku Vondel, Lagjia me Drita te Kuqe si dhe portin antik. Pasdite e lire per te vizituar ne menyre individuale muzete me te rendesishem, mes te cileve per te mos u humbur jane Rijcks dhe muzeun Van Gogh. Ne mbremje, me sugjerimin e guides mund te argetohemi duke frekuentuar lokalet me muzike Akomodimi ne hotel

Dita 2

Dita e dyte Mengjesi ne hotel. Opsion Extra Pagese – Volendam dhe Marken – (cmimi per person 45 euro nese kemi nje minimum 20 persona ne grup) Pas mengjesit ne hotel do te vazhdojme viziten ne zonen e peshkatareve Volendam dhe Marken Marken ka qene nje ishull qe eshte lidhur me pjesen tjeter te qytetit nga banoret venas, duke u kthyer ne nje minigadishull Ne kete zone ndodhen shtepite e vjetra historike, marina detare si dhe fabrika te prodhimit te djathit Me pas do te vazhdojme viziten tone nje nje qytet tjeter peshkataresh – Volendam Kohe e lire per dreken, e cila eshte fakultative Akomodimi ne hotel Opsion Extra Pagese – Shetitje me varke (Canal Cruise) – (cmimi per person 25 euro nese kemi nje minimum 20 persona ne grup) Historia e Amsterdamit eshte e lidhur ngushte me ujin,165 Kanalet e krijuara gjate shekujve per te stimuluar tregtine dhe transportin. Qe nga viti 2010 “Unaza e Kanalave” eshte nen mbrojtjen e trashgimise kulturore nga UNESCO. Pervec ofrimit te nje pamje te mrekullueshme te qendres historike te qyetit lundrimi ne keto kanale eshte nje nga menyrat me te mira per te zbuluar te qithe attraksionet e qytetit. Lundrimi gjate qytetit te vjeter do tju froj pamjen e ndertesave te vjetra, Urave. Mbas perfundimit te turit “Canal Cruise” ju mund ta kaloni mbasditen ne menyre te lire per tu relakasuar ne amjentet qe qytetit sic njihet ndryshe “Colourful Cities of the World”. Mund te vizitojme Muzeun “Anne Frank Museum” ose thjesht mund te kaloni disa momente per shopping ku sygjerimet e guides sone nuk do te mungojne. Akomodimi ne hotel

Dita 3

Dita e trete Mengjesi ne hotel. Opsion Extra Pagese – Half Day Windmill Village Zaanse Schans – (cmimi per person 30 euro nese kemi nje minimum 20 persona ne grup) Vizita ne Amsterdam nuk mund te quhet e kompletuar pa vizituar Fshatet Turistike Hollandeze. Gjate ketij eskursioni ju do te shikoni “Zaanse Schans” I cila ka te ruajtur koleksione historike te Mullijve te Eres dhe Shtepive karakteristike. Zaanse Shans eshte nje nga pikat kryesore me te famshem per turistet ne Holland e cila eshte vizituar nga me shume se 1.6 milion visitor qe nga viti 2014. Nje tjeter attraksion I ketij turi eshte edhe vizitimi I qyteti “Volendam” I cili eshte I vendosur ne Veri-Lindje te Amsterdamit. Ky qyetet eshte I njohur per Shtepite shume ngjyreshe prej druri dhe varkat e vjetra te peshkimit. Gjate ketij turi ju do te mesoni menyren e prodhimit te Djathit tradicional ne nje “Fabrike Muze” dhe gjithashtu ju do te vizitoni nje prodhues local te “Nalloneve” (pandofla prej druri). Akomodimi ne hotel

Dita 4

Dita e katert Mengjesi ne hotel Pas check-out nga hoteli, vazhdojme transferten per ne Aeroportin e Amsterdamit. Fluturimi per ne Tirane Fundi i sherbimit tone

Inclusions

  • City tour ne Amsterdam
  • Guide Profesionale gjate turit
  • Udhetim vajtje- ardhje me Air Serbia
  • Akomodim ne hotel me 3 yje per 3 nete qendrim me mengjes
  • Transfertat sipas programit

Exclusions

  • Drekat dhe darkat
  • Cdo gje qe nuk eshte e perfshire ne kete program