14

Dec
2016

Festat e fundvitit ne Budva nga 121 EUR!

Posted By : Niku/ 342

 

​Krishtlindjet, 2 nete Avala Resort 4* – 121€ / personi

Viti i Ri 2017, 2 nete Avala Resort 4* – 192€ / personi

PAKETA PER KRISHTLINDJET

​Krishtlindjet, 2 nete – 121€/person
Per akomodim brenda dates 23 – 26 Dhjetor

Paketa perfshin : 

 • 2 nete ne dhome dyshe (minimumi) per 2 persona
 • Pije mireseardhje
 • Mengjesi dhe darka per 2 persona
 • Shije uji ne dhome (biskota per femije – opsionale)
 • Menu a la carte ne Bruno Lounge Bar dhe Restaurant me 20 % zbritje
 • Upgrade ne dhome me pamje te pjesshme nga deti ne saje te disponueshmerise
 • Perdorim i saunas, pishines, fitnesit, jakuzit dhe banjos turke
 • Parkim dhe internet falas
 • Check in i heret dhe check out i vone ne saje te disponueshmerise

 

Kushtet e rezervimit : 

 • Qendrim minimumi 2 nete brenda datave te dhena me siper
 • Nuk perfshihen taksat dhe sigurimet qe jane 1.5€/person ne dite
 • Krevati ekstra dhe nete ekstra jane te disponueshme me kerkese
 • Paketa perfshin TVSH

 

PAKETA PER VITIN E RI

 Viti i Ri 2017, 2 nete – 192€ / personi

 • 2 nete 192€ / personi
 • 3 nete 240€ / personi
 • 4 nete 275€ / personi

Paketa perfshin:

 • Akomodim me mengjes dhe darke ne restorant bufe
 • 31 dhjetor pije mireseardhje
 • 31 dhjetor darka e vitit te ri ne restorantin e hotelit Avala Restorant
 • 1 janar dreke e vone
 • Hyrje e hereshme dhe dalje e vone nga hoteli ne vartesi te disponueshmerise
 • Perdorim FALAS te pishines se brendeshme, palester, sauna, jakuzzi, banjo turke, parking, wifi ne te gjitha ambjentet e hotelit.
 • Spa 20% zbritje
 • Restoranti A’la Carte 20% zbritje pervec darkes se vitit te ri.
 • Argetim me muzike me grup muzikor te zones, – muzine nderkombetare.
 • Nata shtese kushton 75€/personi
 • Darka e vitit te ri per femijet 2 – 11/99 vjec 38€/personi – 12 vjec e siper 75€/personi
 • Krevati shtese per femijet 20€/dita
 • Taksa e qytetit 1.5€/dita nuk eshte e perfshire.

VEMENDJE:

 • Ne Malin e Zi mund te udhetoni me karte identiteti ose pashaporte
 • Femijet nen 18 vjec te pa shoqeruar me te dy prinderit kane nevoje per prokure per te udhetuar jashte shtetit.
 • Siguracionin e makines per Malin e Zi mund ta prisni ne kufi per 15 euro