09

Jan
2017

Fundjave ne Selanik

Posted By : Niku/ 378
 • 20 – 23 JANAR – Fillon nga €85
 • 27 – 29 JANAR – Fillon nga €80
 • 03 – 05 SHKURT – Fillon nga €80
 • 10 – 12 SHKURT – Fillon nga €80
 • 13 – 15 SHKURT – Fillon nga €80
 • 24 – 26 SHKURT – Fillon nga €80
 • 03 – 05 MARS – Fillon nga €80
 • 31 MARS – 02 PRILL – Fillon nga €80
 • 15 – 17 PRILL – Fillon nga €80
 • 29 PRILL – 01 MAJ – Fillon nga €80

20 – 23 JANAR
€85 – Domotel Les Lazaristes Hotel 5*
€99 – Capsis Hotel 4*
€115 – Porto Palace Hotel 5*
€135 – Anatolia Hotel 4*
€145 – Mediterranean Palace Hotel 5*
€155 – Grand Hotel Palace 5*
27 – 29 JANAR
€80 – Domotel Les Lazaristes Hotel 5*
€99 – Capsis Hotel 4*
€115 – Porto Palace Hotel 5*
€135 – Anatolia Hotel 4*
€145 – Mediterranean Palace Hotel 5*
€155 – Grand Hotel Palace 5*

03 – 05 SHKURT
€80 – Domotel Les Lazaristes Hotel 5*
€99 – Capsis Hotel 4*
€135 – Anatolia Hotel 4*
€160 – Mediterranean Palace Hotel 5*
€165 – Grand Hotel Palace 5*

10 – 12 SHKURT
€80 – Domotel Les Lazaristes Hotel 5*
€99 – Capsis Hotel 4*
€115 – Porto Palace Hotel 5*
€115 – Holiday Inn Thessaloniki Hotel 5*
€135 – Anatolia Hotel 4*
€145 – Mediterranean Palace Hotel 5*
€155 – Grand Hotel Palace 5*

13 – 15 SHKURT
SHËN VALENTINI
€80 – Domotel Les Lazaristes Hotel 5*
€99 – Capsis Hotel 4*
€115 – Porto Palace Hotel 5*
€115 – Holiday Inn Thessaloniki Hotel 5*
€135 – Anatolia Hotel 4* dhome deluxe
€145 – Mediterranean Palace Hotel 5*
€155 – Grand Hotel Palace 5*

24 – 26 SHKURT
€80 – Domotel Les Lazaristes Hotel 5*
€115 – Porto Palace Hotel 5*
€115 – Holiday Inn Thessaloniki Hotel 5*
€135 – Anatolia Hotel 4*
€145 – Mediterranean Palace Hotel 5*

03 – 05 MARS
€80 – Domotel Les Lazaristes Hotel 5*
€115 – Porto Palace Hotel 5*
€135 – Anatolia Hotel 4*
€155 – Grand Hotel Palace 5*
€165 – Mediterranean Palace Hotel 5*

31 MARS – 02 PRILL
€80 – Domotel Les Lazaristes Hotel 5*
€99 – Capsis Hotel 4*
€115 – Porto Palace Hotel 5*
€145 – Mediterranean Palace Hotel 5*
€155 – Grand Hotel Palace 5*
€179 – Holiday Inn Thessaloniki Hotel 5*

31 MARS – 02 PRILL
€80 – Domotel Les Lazaristes Hotel 5*
€99 – Capsis Hotel 4*
€115 – Porto Palace Hotel 5*
€145 – Mediterranean Palace Hotel 5*
€155 – Grand Hotel Palace 5*
€179 – Holiday Inn Thessaloniki Hotel 5*

15 – 17 PRILL – PASHKA
€80 – Domotel Les Lazaristes Hotel 5*
€115 – Porto Palace Hotel 5*
€135 – Anatolia Hotel 4*
€145 – Mediterranean Palace Hotel 5*
€155 – Grand Hotel Palace 5*
€245 – Holiday Inn Thessaloniki Hotel 5*

29 PRILL – 01 MAJ
€80 – Domotel Les Lazaristes Hotel 5*
€115 – Porto Palace Hotel 5*
€135 – Anatolia Hotel 4*
€155 – Mediterranean Palace Hotel 5*
€155 – Grand Hotel Palace 5*
€245 – Holiday Inn Thessaloniki Hotel 5*

KUSHTET E REZERVIMIT

2 netë akomodim, mëngjeset, darkat e përfshira

 • Cmimet me siper jane per (1) person sipas dhomave te specifikuara Minimumi 2 persona ne dhome.
 • Mengjeset dhe darkat e perfshira ne cmim
 • Perdorimi i faciliteteve te hoteleve eshte i perfshire ne cmim – pervec masazheve.
 • Taksat jane te perfshira ne cmim
 • *Transporti nuk eshte i perfshire, – mund te ofrohet kur ka kerkese ne grup +15 persona
 • Per te udhetuar ne SELANIK duhet te keni me vete passaportat biometrike, leje qarkullimi nderkombetare, siguracion karton jeshil per makinen, dhe patente nderkombetare.
 • Distanca nga Tirana – Selanik 400 kilometra. (kalohet nga Kapshtica rreth 5.5 ore me makine)