Festoni Vitin e Ri në Mavrovë

Posted By : Niku/ 368

 

Pije pa limit dhe muzikë live gjatë darkës së Vitit të Ri të Hotel Srna për vetëm 119€!!!
Datat 31 Dhjetor – 2 Janar
Përfshihen:
– Akomodimi në Hotel për 2 netë.
– Darka Open Buffet e Vitit të Ri në datë 31 Dhjetor me Muzikë Live (pije vendase pa limit, verë, birrë, soda etj në Hotel SRNA )
– Mëngjeset gjatë gjithë qëndrimit.