Pushime ne Punta Cana, Rep. Dominikane

Posted By : Niku/ 447

Udhetoni ne Republiken Dominikane, mes plazheve me rere te bardhe dhe me diell te Karaibeve.

7 nete/8 dite te mrekullueshme ne The Westin Punta Cana Resort & Club All Inclusive

Fluruim + Akomodim per vetem 2,190 EUR Personi!!!

Sepse Rep. Dominikane i ka te gjitha…