Shen Valentini ne Paris

Posted By : Niku/ 389

SHEN VALENTINI NE PARIS

499 EUR / person

15 – 18 Shkurt 

15/02/2016 Nisja me autobus (04:00) per ne Prishtine. Marrja e avionit (10:30 ) per ne Paris. Mbrritja ne Paris ne oren 13:30. Vizite e qendres historike: kulla Eiffel (ngjitja pagese ekstra), shetitje me anije mbi lumin Seine (pagese ekstra).  Akomodimi ne hotel. .

16/02/2016 Vizite e shesheve: Bastille, Nation dhe République. Vizite e katedrales Notre-Dame, muzeu i Louvre-it (hyrja pagese ekstra), lagja latine. Vizite e muzeut te parfumeve Fragonard dhe e lagjes la Défense (Shopping). Harku I Triumfit.Mbremja ne Champs Elysées. Akomodimi ne hotel. .

17/02/2017 Vizite e parkut Disneyland (pagese ekstra). Vizite e Montmartre: bazilika Sacré-Cœur, sheshi i artisteve, Akomodimi ne hotel. .

18/02/2017 Vizite e keshtjelles dhe e kopshteve te Versailles (hyrja pagese ekstra) Nisja drejt aeroportit per te marre avionin, ne oren 13:00 per ne Prishtine. Nisja nga Prishtina ne oren 20:00 per neTirane. .

Cmimi: 499 Euro per person

Ne cmim perfshihen:

  • Udhetimi me avion dhe autobus komod.
  • Shetitjet sipas programit.
  • Fjetja dhe mengjesi ne hotel.
  • Guida ne shqip dhe asistenca gjate te gjithe udhetimit